zaterdag 28 februari 2009

SERGE BRIDOUX, EXPERT II PROTECTION VIP

vrijdag 27 februari 2009

België heeft (eindelijk) zijn Expert Level 2


Een week van intense training, permanente stress, stressoefeningen en druk van alle kanten, hebben onze nationale expert niet klein gekregen. Na een examen van drie uur, zonder ook maar één minuut respijt, heeft Serge Bridoux zijn graad van Expert 2 behaald. Dankzij deze prestatie brengt Serge ons land naar de kop van het peloton van best presterende landen, technisch en fysisch, in Europa en de wereld. We houden er dan ook aan, in naam van de Belgische tak van het IKMF, hem van harte te feliciteren!

Labels: , , ,

donderdag 26 februari 2009

Training in Israel - Dag 4


Serge Bridoux verschijnt morgenvroeg vanaf 7u30 (Belgische tijd) voor de gradencommissie van de IKMF, alleen en met als missie zijn doel niet te missen. Deze commissie zal voor de gelegenheid samengesteld zijn uit Eli Ben Ami, Avi Moyal en Amnon Darsa. Gabi Noah die Serge de afgelopen vier dagen getraind heeft, zal hen zijn leerling voorstellen. Terwijl de moraal goed zit, heeft Serge fysisch afgezien, veel afgezien zelfs na vier intense dagen gevuld met trainingen. Als Serge morgen in zijn examen slaagt, hijst hij meteen België naar de rang van de meest gekwalificeerde naties op het gebied van Krav Maga... Het vervolg en het (hopelijk gelukkige) einde voor morgen....

Labels: , ,

woensdag 25 februari 2009

Training in Israel - Dag 3


Alsof uren aan een stuk slaan, verdedigen, springen, struikelen en lopen nog niet zouden volstaan. Serge werd gisteren nog eens getrakteerd op een drillsessie schieten, gevolgd door een uur tactisch en precisie schieten. Experts worden geacht VIPs te kunnen beschermen en operationeel te zijn op het gebied van beveiliging. Wij plannen de organisatie van een les VIP/Beveiliging gedurende de instructeursopleidingen in juli en augustus binnenkort.

Labels: , , , ,

dinsdag 24 februari 2009

Training in Israel - Dag 2


De stress en het aantal vergoten liters zweet gaan in stijgende lijn, en de tijd is geen bondgenoot...want het aantal uren training stijgt gestaag...6 uur training voor deze tweede dag. Na het geweer en de stok gisteren, is er vandaag met het mes en het pistool gewerkt. Lichamelijk afzien, maar de moraal zit goed...nog drie dagen te gaan.

Labels: , ,

maandag 23 februari 2009

TRAINING IN ISRAEL ... DAG 1


Eerste trainingsdag voor onze nationale expert, Serge Bridoux. Hard werken, technieken en veel zweet waren op de afspraak. Als opwarmertje 4u30 ... tijdens de eerste dag!

Donderdag is de grote dag aangezien Serge dan zijn examen Expert 2 aflegt ten overstaan van drie van de vier IKMF directeurs.

Labels: , ,

vrijdag 20 februari 2009

GEEN LES OP DONDERDAG 26 februari


Er is geen les op donderdag 26 februari as omwille van de krokusvakantie en een Krav Maga opleiding. De zaal staat ter beschikking voor diegenen die er gebruik van wensen te maken en dit onder leiding van Marc. De lessen worden op donderdag 5 maart om 19u hervat. Prettig verlof!

maandag 16 februari 2009


BESTE OUDERS,


GELIEVE TE WILLEN NOTEREN DAT ER GEEN LES IS VOOR KINDEREN OP ZONDAG 22 FEBRUARI. ER IS DAARENTEGEN WEL DEGELIJK LES OP ZONDAG 1 MAART OP HET GEBRUIKELIJKE UUR.

vrijdag 13 februari 2009

Les voor kinderen


Het lesuur voor kinderen gaat door op zondag van 11u30 tot 12u30 in Halteromania, Zevenbundersstraat 68 te Ukkel. We vragen de ouders hun kinderen een handdoek en een drankje mee te geven. Ter herinnering, de examens in juni gaan op dezelfde plek door en zullen ongeveer twee uur duren. De exacte datum wordt u medegedeeld in de loop van de maand mei maar naar alle waarschijnlijkheid zal het de laatste zondag van juni worden.

Labels: , ,