woensdag 22 oktober 2008

DVD's als geheugensteuntje




Krav Maga kan je enkel leren door intensief en herhaaldelijk te trainen, met partners en onder begeleiding van een IKMF gecertificeerde instructeur.
Dat neemt niet weg dat er ook hulpmiddelen bestaan, geheugensteuntjes, in de vorm van boeken en DVD's. Recent bracht IKMF twee DVD's uit die het volledige programma beslaan voor de graden P1 en P2. Zeker een aanrader voor die leerlingen die op zondag 30 november een graad willen behalen.

De DVD's kosten 25 euro het stuk en zijn verkrijgbaar bij de Ukkelse instructeurs Serge (serge@kravmaga-belgium.be), Laurent (laurent@kravmaga-belgium.be) en David (david@kravmaga-belgium.be).

Labels: ,

woensdag 15 oktober 2008

GABI IS BACK...SOON...



Straks is Gabi Noah, Master 2 en co stichter van het IKMF terug in België. Op 29 en 30 November vindt een internationale stage in Braine l'alleud plaats. Reserveer nu uw en ondertussen bekijk Gabi "in action".

dinsdag 7 oktober 2008

Krav Maga en films


Na Jennifer Lopez in "Enough" en Matt Damon in de "Bourne" trilogie speelt Krav Maga nu ook een rol in de gevechtsscenes van de recente film "The Mummy III - Tomb of the Dragon Emperor".


De hoofdrolspeler van "The Mummy", Brandon Fraser, werd daartoe speciaal getraind door Thierry Cimkauskas. Thierry is de hoofdinstructeur van IKMF Canada. Meer info over IKMF Canada op www.kravmagamontreal.com/en/index.php

zondag 5 oktober 2008

STAGE VAN 29 en 30 NOVEMBER 2008...GABI IS BACK

Labels: , , ,